نوشته شده توسط : ali

پس از ثبت شرکت در مناطق آزاد ، مطابق با ماده ۱۳ قانون مناطق آزاد تجاری و صنعتی اشخاص حقیقی و حقوقی از پرداخت مالیات به مدت ۱۵ سال معاف هستند.

داشتن اطلاعات کافی در مورد هر کاری اولین نیاز قبل از هر چیز می باشد، در این مطلب سعی شده است تا اطلاعات لازم در خصوص ثبت شرکت در مناطق آزاد کشور برای بازدیدکنندگان به طور کامل شرح داده شود. کشور ایران دارای هشت منطقه آزاد تجاری می باشد.  (چابهار، قشم، کیش، اروند، انزلی، ارس، ماکو، سلفچگان) این مناطق محدوده های حفاظت شده هستند که عمدتا شهرهای بندری را شامل می شوند و به دلیل شرایط  خاصی که بر آنها حاکم است برخی از قوانین و مقرارات کشوری به شکل دیگری در این نواحی اجرا می گردد و هم چنین رعایت برخی قوانین شامل آنها نمی شود. برای مثال پس از ثبت شرکت در مناطق آزاد، مطابق با ماده ۱۳ قانون مناطق آزاد تجاری و صنعتی اشخاص حقیقی و حقوقی از پرداخت مالیات به مدت ۱۵ سال معاف هستند. هم چنین علاوه  بر معافیت از مالیات، نیازی به پرداخت عوارض گمرکی برای واردات کالا نیز نخواهد بود. در نواحی مذکور می توان دو نوع شرکت سهامی خاص و با مسئولیت محدود را در بازه ی زمانی هفت روزه به ثبت رساند و روال ثبت شرکت در مناطق آزاد نیز مشابه روالی است که در سایر نقاط کشور وجود دارد. از جمله مزایای تعلق گرفته به کسب و کارهای اقتصادی و صنعتی در نواحی مذکور میتوان به موارد زیر اشاره داشت.

 
ثبت شرکت در مناطق آزاد

        سهولت در تعیین نام وموضوع و ثبت علامت تجاری

        سهولت فرآیند صادرات و واردات کالا و تدوین مقرارت آسان برای ورود کالاهای مجاز

        بهره مندی از خدمات پیشرفته بانکی، بیمه، ارزی

        امکان بهره مندی از حساب های ارزی در بانکهای معتبر با سود مناسب برای بازرگانان

        انجام فعالیت های بازرگانی بدون نیاز به طی کردن مراحل اداری وقت گیر

        امکان شراکت با سهامداران خارجی و ورود شرکای خارجی بدون نیاز به اخذ ویزا

        عدم محدودیت در انتقال ارز

        سهولت تاسیس موسسات تجاری و ثبت شرکت در مناطق آزاد

        شرایط و مقررات کاری آسان با امکان بهره مندی از نیروی کار متخصص

        صدور محصولات خارج از کشور بدون پرداخت عوارض گمرکی و بندر گاهی

        تخفیف سی درصدی هزینه حمل کالا توسط سازمان کشتیرانی

        سهولت تعلق وام و تسهیلات ارزی به اشخاص حقیقی و حقوقی

 
علاوه بر نکات مثبت و مزایای فوق  ثبت شرکت در مناطق آزاد دارای تعدادی نکات منفی از جمله افزایش امکان قاچاق کالا، و افزایش واردات و کاهش صادرات و همچنین محروم بودن این بخش ها از برخی امکانات می باشد .

 
مدارک لازم برای ثبت شرکت در مناطق آزاد

اظهارنامه ی تکمیل شده به همراه اساسنامه ی شرکت و مجوز فعالیت که با توجه به زمینه ی کاری باید از سازمان مربوطه تهیه شده و مورد تایید باشد ، صورتجلسه مجمع عمومی موسسین و هیئت مدیره ، گواهی بانکی معتبر مبنی بر تودیع حداقل سی و پنج درصد از سرمایه ی نقدی  از جمله مدارک اصلی برای ثبت شرکت در مناطق آزاد می باشد. در صورتیکه فعالیت تجاری با همکاری سهامداران و شرکا و بازرگانان خارجی صورت می پذیرد، اطلاعات و مشخصات کامل آن افراد از جمله نام و نام خانوادگی بازرگان، تاریخ و محل تولد، شماره شناسنامه و محل صدور شناسنامه بازرگان،  تابعیت اصلی و فعلی شخص و اقامتگاه قانونی، شماره و محل صدور پروانه اقامت، مشخصات فعالیت تجاری شرکای خارجی مانند شماره ثبت، مجوز های فعالیت، علامت تجاری و غیره  نیز باید در اظهارنامه ثبت شرکت در مناطق آزاد ذکر شود.



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali

دریافت مجوز برای انبوه سازی برای مدت مشخصی خواهد بود که پس از اتمام مدت اعتبار، مدیران شرکت برای اخذ مجدد مجوز باید به وزارت مسکن و شهرسازی مراجعه کنند.

انبوه سازی به معنای قرار گرفتن قطعات و اجزای مختلف ساختمان در کنار یکدیگر که این قطعات پیش‎تر در کارخانه‏ها‎ ساخته شده اند. برای انبوه سازی اخذ مجور الزامی است چنان که گفته می‎‎شود تمامی شرکت‏ها‎یی که به انبوه سازی مشغول هستند موظف به اخذ پروانه اشتغال هستند.

دریافت مجوز برای انبوه سازی برای مدت مشخصی خواهد بود که پس از اتمام مدت اعتبار، مدیران شرکت برای اخذ مجدد مجوز باید به وزارت مسکن و شهرسازی مراجعه کنند و با طی نمودن مراحل اداری، به اخذ مجدد مجوز و یا تمدید اعتبار مجوز قبلی اقدام نمایند.

 
شرایط احراز مجوز برای انبوه سازی

        توان مالی شرکت

        مطلوبیت کارهای مدیریت شده

        میزان عملکرد موفق در طرح‏ها‎ی قبلی

        سوابق حرفه هر یک از اعضا و مدیران شرکت

        تحصیلات مدیر عاملان شرکت و اعضای هیات مدیره

لازم به ذکر است که طبق دستور العمل دریافت مجوز برای شرکت‏ها‎ی انبوه سازی، جذب سرمایه می‎‎تواند به صورت سرمایه داخلی و خارجی صورت بگیرد. بدین معنا که تامین هزینه‏ها‎ی کار می‎‎تواند از سوی شرکا و یا خارج از شرکت تامین شود. همچنین افرادی که برای انجام فعالیت‏ها‎ی انبوه سازی موفق به اخذ پروانه اشتغال به کار جدید شوند، تنها مجاز به فعالیت در حیطه ساخت انبوه مسکن خواهند بود و نمی توانند در ساخت واحدهای شخصی غیر انبوه سازی (بساز و بفروش سابق) فعالیت نمایند.

دستورالعمل‏ها‎یی که برای صدور مجوز از سوی سازمان‏ها‎ی مربوط انجام می‎‎گیرد به منظور تقویت انبوه سازی در کشور برای افزایش کیفیت ساخت و سازها می‎‎باشد. از سوی دیگر با توجه به اجرایی شدن دستورالعمل جدید تشخیص صلاحیت تعیین پایه و صدور مجوز برای انبوه سازان، می‎‎توان امیدوار بود که ساخت واحدهای مسکونی بر روی زمین‏ها‎ی ۹۹ ساله که از سال ۸۷ آغاز و به انبوه سازان با کفایت سپرده شده، تحولی در ساخت و ساز کیفی مسکن در کشور روی داده است که این امر به نوبه خود منجر به کاهش بهای ساختمان گردیده است. سازمان مربوط برای صدور مجوز انبوه سازی، یکی دیگر از شرایط صدور مجوز را، بیمه کردن کلیه واحدهای مسکونی انبوه سازی دانسته است.

مدارک مورد نیاز برای اخذ مجوز انبوه سازی

        ارائه پروانه اشتغال به کار مدیران ساخمانی

        ارائه مدارک لازم جهت اجرا و تحویل به موقع پروژه

        ارائه مدارک لازم مبنی بر اخذ تسهیلات و اعتبارات بانکی

        ارائه مدارک لازم مبنی بر تسهیلات سرمایه غیر نقدی شرکت

        ارائه مدارک تحصیلی اعضاء هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت

        ارائه مدارک مبنی بر کیفیت پروژه‏ها‎ی اجراه شده توسط دستگاه نظارت




:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 آبان 1397 | نظرات ()